Привіт гість. Для входу на сайт потрібно ввійти або зареєструватися!

Шановні відвідувачі!

Ми раді , що Ви завітали до бібліотеки  ВСП «Новобузький фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету».

Освіта і бібліотека –це два невід’ємні одне від одного поняття.

Сьогодні бібліотека коледжу – це інформаційний ресурс навчального закладу і центр якісного і оперативного забезпечення потреб навчально- виховного процесу з метою покращення фахової підготовки студентів.Робота  бібліотеки також направлена на виховання духовно і морально зрілого молодого покоління через пропагування кращих вітчизняних та світових історико-культурних, духовних та наукових надбань людства.

Площа бібліотеки - 360 м2, половина якого займає книгосховище. Читальний зал розрахований на 60 місць. Зареєстровано 711 користувачів.

На сьогодні в штаті бібліотеки 2 працівника – завідуюча і  бібліотекарка зі значним досвідом бібліотечної роботи.

Фонд бібліотеки налічує – 46991 примірників книг та періодичних видань.

У фонді художньої літератури є рідкісні видання – література кінця 40-х років минулого століття.

Створено фонд методичних розробок викладачів, обмінний фонд, зібрано багатий фонд тематичних папок з краєзнавства,з різних напрямів виховної роботи.

Використовуючи наявний інформаційний ресурс ,бібліотека коледжу  проводить заходи освітнього та культурно-просвітницького характеру,    
використовуючи як традиційні , так і інноваційні форми роботи.


Для роботи користувачів бібліотеки з електронними ресурсами в читальній залі передбачено автоматизовані робочі місця з доступом до мережі Інтернет.

Бібліотека працює щоденно з 8.00 до 17.00 години, окрім суботи та неділі.

Електронна адреса бібліотеки Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Завідуюча бібліотекою Гливенко Ольга Сергіївна